HTC Click krijgt een prijs rond de $300

htc clickVolgens berichten van de Chineestalige site Economic Daily News (EDN) gaat de HTC Click rond het einde van het derde kwartaal of het begin van het vierde kwartaal van 2009 op de markt komen. De lancering valt samen met de HTC Mega, een ander budgettoestel dat op Windows Mobile draait. De HTC Click zal rond de $300 kosten en HTC verwacht dat het heel wat nieuwe klanten zal opleveren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Ze verwachten dat de omzet en het aantal toestellen na de release met wel 19% zal toenemen. Tegelijk wordt er overigens ook rekening mee gehouden dat de verkoop van smartphones in Europa met 20% afneemt. Veel is er nog niet bekend over de HTC Click, behalve dan dat het een budgettoestel zal worden. De eerste foto’s van het HTC Click doken al in juli op. De Economic Daily News citeert gegevens van Merrill Lynch als bron van het nieuws.

Via: Digitimes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.