‘HTC brengt later dit jaar de Desire 10 Lifestyle en Desire 10 Pro uit’

Erwin Vogelaar
14 augustus 2016, 10:24
2 min leestijd
‘HTC brengt later dit jaar de Desire 10 Lifestyle en Desire 10 Pro uit’

Het lijkt er op dat HTC later dit jaar twee nieuwe midrange-toestellen op de markt gaat zetten: de Desire 10 Lifestyle en de Desire 10 Pro.

Lees verder na de advertentie.

HTC Desire 2016

HTC werkt aan een tweetal toestellen in de Desire-serie. Hoewel deze toestellen het HTC 10-merk voortzetten, gaat het in dit geval niet om de HTC 10 Lifestyle die nu al te koop is. De nieuwe HTC Desire 10 Lifestyle zal een 5,5 inch-scherm hebben met een 720p-resolutie. Het toestel zou in een variant met 3GB RAM en 32GB opslagruimte of 2GB RAM en 16GB opslagruimte uitkomen.

De HTC Desire 10 Lifestyle wordt daarbij in verschillende kleuren op de markt gezet. Elke kleur wordt vergezeld door een gouden lijn aan de randen, de hardwareknoppen en verschillende elementen zoals de cameralens. Daarnaast zou er aan de achterkant een 13 megapixel-camera zitten, terwijl aan de voorkant een 5 megapixel-camera zit voor selfies. HTC richt zich met dit toestel onder andere op audioliefhebbers, met toevoeging van BoomSound Hi-Fi en naar eigen zeggen oordopjes van hoge kwaliteit.

htc desire 2016

Naast dit goedkopere toestel zal er dus ook nog een Desire 10 Pro uitkomen. Van dit toestel hebben we helaas nog geen specs, maar wel twee renders van beroepslekker Evan Blass, die je hierboven kunt zien. In deze afbeeldingen zien we ook duidelijk de gouden lijnen terug op de witte versie van het toestel, terwijl het zwarte toestel is afgewerkt met zilveren lijnen. Op de achterkant zit waarschijnlijk een vingerafdrukscanner.

Op dit moment weten we dus door de geruchten enkel nog de specs van de HTC Desire 10 Lifestyle en het uiterlijk van de HTC Desire 10 Pro. Op de renders valt op dat London en een datum van 20 september op het scherm wordt getoond. De kans is dus redelijk aanwezig dat HTC over een maand een presentatie houdt in Londen en daar de twee toestellen officieel onthult.

Lees het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire 10 Lifestyle
HTC Desire 10 Lifestyle

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu