HTC Desire 620 duikt op: midrange toestel met bescheiden prijs

De nog onaangekondigde HTC Desire 620 is opgedoken op een Bulgaars blog. Het toestel heeft midrange specs, een dunne behuizing en een relatief lage prijs.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC Desire 620 specs

HTC Desire 620Naar verluidt is de HTC Desire 620 voorzien van een 5 inch-scherm (ips) met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Het toestel is iets hoger, breder en dikker dan de HTC One M8, maar welke afmetingen het precies heeft, is niet bekend.

Onderhuids zou het nieuwe Desire-toestel voorzien zijn van een 1,2GHz-quadcore-processor (Snapdragon 410) en 1GB aan werkgeheugen. Uit de doos zou de 620 draaien op Android 4.4.4 (KitKat), al lijkt een snelle update naar Android 5.0 aannemelijk. Fotograferen doet de smartphone met een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en een 5 megapixel-frontcamera.

In tegenstelling tot veel andere HTC-smartphones is de achterklep van de Desire 620 te verwijderen, zodat je de 2100 mAh-accu kunt verwijderen of vervangen. Daarnaast is er 8GB aan opslagruimte beschikbaar, dat met een micro-sd-kaart is uit te breiden. Of de telefoon net als de Desire 610 over 4G-ondersteuning beschikt, is onduidelijk.

Screenshot

Wat specs betreft is de 620 een bescheiden verbetering ten opzichte van de 610. Het display is bijvoorbeeld scherper en groter en de frontcamera schiet foto’s met een hogere resolutie. Ook maakt de Desire 610 gebruik van de oudere Snapdragon 400-chipset en is er een iets kleinere accu aan boord.

Release en prijs

De release van de HTC Desire 620 staat gepland voor januari 2015, in Bulgarije althans. Of en wanneer het toestel in ons land verschijnt, is onduidelijk. De prijs van de Desire 620 zou 500 lev bedragen, omgerekend zo’n 253 euro.

De beste HTC Desire 610 aanbiedingen

Ben je nu al toe aan een nieuwe smartphone, dan is de Desire 610 het overwegen waard. De smartphone heeft 4G, een compacte behuizing en redelijke specs. Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de smartphone, die dagelijks worden geactualiseerd.

HTC Desire 610
Welke HTC Desire 610 wil je?
Wij hebben momenteel geen HTC Desire 610 aanbiedingen voor je. Vergelijk hier alle smartphones Vergelijk hier alle smartphones
Sim only nodig?

Het laatste nieuws over HTC

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.