Nieuwe HTC Desire 8 foto’s laten mooi en minimalistisch toestel zien

Redactie
21 februari 2014, 16:51
1 min leestijd
Nieuwe HTC Desire 8 foto’s laten mooi en minimalistisch toestel zien
HTC Desire 8 foto's

Enkele nieuwe HTC Desire 8 foto’s zijn uitgelekt en laten een mooi en minimalistisch design zien, dat verwant is aan de HTC One. Het toestel krijgt, aan de foto’s te zien, touchscreen-knoppen en de achterkant is hoogstwaarschijnlijk van plastic gemaakt.

De Desire 8 is een dualsim-toestel dat naast Azië mogelijk ook naar Europa en de Verenigde Staten komt. Volgens rapporten heeft de fabrikant een versie voor het Amerikaanse telecommunicatieconcern AT&T in de maak. De verwachting is dat HTC het nieuwe toestel op 24 februari, de dag dat World Mobile Congress in Barcelona van start gaat, gaat presenteren.

Lees verder na de advertentie.

HTC Desire 8 foto’s en specs

gsmarena_001

Naar verluidt heeft de HTC Desire 8 een 5,5 inch-scherm met een 720p-resolutie, Snapdragon 400-chip van Qualcomm met een 1,6GHz quadcore-processor, 1,5GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera. Ook zou het toestel standaard draaien op Android 4.4 KitKat en HTC Sense 6.0.

De HTC Desire 8 foto’s laten zien dat de smartphone beschikbaar komt in het wit, rood en donkerblauw. Het toestel is daarbij eveneens voorzien van de BoomSound-speakers: de twee speakers aan de voorzijde die voor een smartphone uitstekend geluid produceren.

Lees meer over HTC

Categorie: Fabrikanten
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's