Nieuwe HTC Desire 8 foto’s laten mooi en minimalistisch toestel zien

HTC Desire 8 foto'sEnkele nieuwe HTC Desire 8 foto’s zijn uitgelekt en laten een mooi en minimalistisch design zien, dat verwant is aan de HTC One. Het toestel krijgt, aan de foto’s te zien, touchscreen-knoppen en de achterkant is hoogstwaarschijnlijk van plastic gemaakt.

De Desire 8 is een dualsim-toestel dat naast Azië mogelijk ook naar Europa en de Verenigde Staten komt. Volgens rapporten heeft de fabrikant een versie voor het Amerikaanse telecommunicatieconcern AT&T in de maak. De verwachting is dat HTC het nieuwe toestel op 24 februari, de dag dat World Mobile Congress in Barcelona van start gaat, gaat presenteren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC Desire 8 foto’s en specs

gsmarena_001Naar verluidt heeft de HTC Desire 8 een 5,5 inch-scherm met een 720p-resolutie, Snapdragon 400-chip van Qualcomm met een 1,6GHz quadcore-processor, 1,5GB aan werkgeheugen en een 13 megapixel-camera. Ook zou het toestel standaard draaien op Android 4.4 KitKat en HTC Sense 6.0.

De HTC Desire 8 foto’s laten zien dat de smartphone beschikbaar komt in het wit, rood en donkerblauw. Het toestel is daarbij eveneens voorzien van de BoomSound-speakers: de twee speakers aan de voorzijde die voor een smartphone uitstekend geluid produceren.

Lees meer over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.