HTC start uitrol Android Lollipop-update voor Desire Eye
Redactie

HTC is gestart met de uitrol van Android 5.0.2 (Lollipop) voor de HTC Desire Eye, zo meldt LlabTooFeR, een bekende Twitteraar die roms voor HTC-toestellen ontwikkelt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit brengt de HTC Desire Eye Lollipop-update

HTC Desire Eye lollipopDe uitrol van de HTC Desire Eye Lollipop-update is gestart in HTCs thuisland Taiwan. Het is nog niet duidelijk wanneer de update zijn weg vindt naar meer landen. De systeemupdate weegt ruim 1GB en brengt alle handige features van Lollipop met zich mee, waaronder het Material Design, slimmere notificaties, nieuwe snelle instellingen en mooiere animaties en overgangen bij het uitvoeren van bepaalde acties.

Helaas brengt de update nog niet Sense 7.0 naar de Desire Eye. Mogelijk krijgt de selfiesmartphone de nieuwe HTC-skin tegelijk met de Android 5.1-update.

Meer over de HTC Desire Eye

De HTC Desire Eye werd eind vorig jaar uitgebracht in Nederland. De smartphone heeft als meest bijzondere feature twee 13 megapixel-camera’s, die bovendien beide zijn voorzien van een flitser. Daardoor kun je zowel scherpe foto’s als selfies schieten. De camera-app is van een groot aantal geinige functies voorzien als Face Swap en de optie om tegelijkertijd met de front- en backcamera te fotograferen.

Onderhuids is de smartphone goed voorzien. Zo is er een vlotte 2,3GHz quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen aan boord en 16GB opslag voor apps en media (uitbreidbaar). Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide HTC Desire Eye review.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de HTC Desire Eye met abonnement. Het toestel is al gratis in combinatie met een tweejarig abonnement van 27 euro per maand.

Het laatste nieuws over HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.