HTC start uitrol Android Lollipop-update voor Desire Eye

Redactie
11 april 2015, 9:55
1 min leestijd
HTC start uitrol Android Lollipop-update voor Desire Eye

HTC is gestart met de uitrol van Android 5.0.2 (Lollipop) voor de HTC Desire Eye, zo meldt LlabTooFeR, een bekende Twitteraar die roms voor HTC-toestellen ontwikkelt.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de HTC Desire Eye Lollipop-update

HTC Desire Eye lollipop

De uitrol van de HTC Desire Eye Lollipop-update is gestart in HTCs thuisland Taiwan. Het is nog niet duidelijk wanneer de update zijn weg vindt naar meer landen. De systeemupdate weegt ruim 1GB en brengt alle handige features van Lollipop met zich mee, waaronder het Material Design, slimmere notificaties, nieuwe snelle instellingen en mooiere animaties en overgangen bij het uitvoeren van bepaalde acties.

Helaas brengt de update nog niet Sense 7.0 naar de Desire Eye. Mogelijk krijgt de selfiesmartphone de nieuwe HTC-skin tegelijk met de Android 5.1-update.

Meer over de HTC Desire Eye

De HTC Desire Eye werd eind vorig jaar uitgebracht in Nederland. De smartphone heeft als meest bijzondere feature twee 13 megapixel-camera’s, die bovendien beide zijn voorzien van een flitser. Daardoor kun je zowel scherpe foto’s als selfies schieten. De camera-app is van een groot aantal geinige functies voorzien als Face Swap en de optie om tegelijkertijd met de front- en backcamera te fotograferen.

Onderhuids is de smartphone goed voorzien. Zo is er een vlotte 2,3GHz quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen aan boord en 16GB opslag voor apps en media (uitbreidbaar). Meer over het toestel lees je in onze uitgebreide HTC Desire Eye review.

Hieronder vind je de beste aanbiedingen voor de HTC Desire Eye met abonnement. Het toestel is al gratis in combinatie met een tweejarig abonnement van 27 euro per maand.

HTC Desire Eye

HTC Desire Eye prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC Desire Eye prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over HTC

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu