De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Nederlandse webshops starten pre-orders voor HTC Desire Eye

Gijs Ettes
9 oktober 2014, 18:32
1 min leestijd
Nederlandse webshops starten pre-orders voor HTC Desire Eye
HTC Desire Eye kopen

De gisteravond aangekondigde HTC Desire Eye is sinds vandaag al te reserveren bij een tweetal Nederlandse webshops. De nieuwe selfiesmartphone van HTC heeft een losse adviesprijs van 499 euro en ligt vanaf medio november in de winkels. Wil je echter het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je nu al de Desire Eye reserveren bij GSMWijzer en Studentmobiel.

De Desire Eye beschikt over niet één, maar twee flinke 13 megapixel-camera`s. Ze hebben allebei een grote sensor en een dubbele ledflitser, zodat je – ook in situaties met weinig licht – scherpe foto`s en selfies schiet. Het toestel legt de nadruk op fotografie: de camera-app heeft veel mogelijkheden zoals een selfiemodus waarbij automatisch foto`s worden geschoten als je `Say smile` zegt. De camera heeft daarnaast de mogelijkheid om gezichten te herkennen, personen te volgen en foto’s en video’s van de front- en backcamera te combineren.

Lees verder na de advertentie.

HTC Desire Eye reserveren

Via onderstaande aanbieders kun je de Desire Eye reserveren. Houd er wel rekening mee dat de bestellingen pas  medio volgende maand worden  uitgeleverd.

HTC Desire Eye

HTC Desire Eye prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen HTC Desire Eye prijzen. Bekijk alle HTC smartphones.

Alle HTC smartphones met prijzen

Het laatste nieuws over HTC

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot HTC. Op zoek naar een ander HTC-model? Kijk dan in ons actuele  overzicht met  HTC-smartphones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu