Nederlandse webshops starten pre-orders voor HTC Desire Eye
Gijs Ettes

HTC Desire Eye kopenDe gisteravond aangekondigde HTC Desire Eye is sinds vandaag al te reserveren bij een tweetal Nederlandse webshops. De nieuwe selfiesmartphone van HTC heeft een losse adviesprijs van 499 euro en ligt vanaf medio november in de winkels. Wil je echter het zekere voor het onzekere nemen, dan kun je nu al de Desire Eye reserveren bij GSMWijzer en Studentmobiel.

De Desire Eye beschikt over niet één, maar twee flinke 13 megapixel-camera`s. Ze hebben allebei een grote sensor en een dubbele ledflitser, zodat je – ook in situaties met weinig licht – scherpe foto`s en selfies schiet. Het toestel legt de nadruk op fotografie: de camera-app heeft veel mogelijkheden zoals een selfiemodus waarbij automatisch foto`s worden geschoten als je `Say smile` zegt. De camera heeft daarnaast de mogelijkheid om gezichten te herkennen, personen te volgen en foto’s en video’s van de front- en backcamera te combineren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC Desire Eye reserveren

Via onderstaande aanbieders kun je de Desire Eye reserveren. Houd er wel rekening mee dat de bestellingen pas  medio volgende maand worden  uitgeleverd.

Het laatste nieuws over HTC

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot HTC. Op zoek naar een ander HTC-model? Kijk dan in ons actuele  overzicht met  HTC-smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.