Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC Desire HD en Incredible S krijgen Android 2.3.5 met Sense 3.0

Redactie
9 december 2011, 19:01
1 min leestijd
HTC Desire HD en Incredible S krijgen Android 2.3.5 met Sense 3.0
HTC Desire HD en Incredible S krijgen Android 2.3.5 met Sense 3.0

De HTC Desire HD en de HTC Incredible S hebben allebei een update gekregen naar Android 2.3.5 Gingerbread aangevuld met HTC Sense 3.0. De nieuwe versie van HTC Sense brengt onder meer een nieuw lockscreen naar de telefoons toe. Hiermee kan je apps direct openen door deze in een grote ring te slepen. Eerder deze week kreeg de HTC Wildfire S ook al een update, maar deze telefoon heeft nog altijd Sense 2.1. Wel is het lockscreen veranderd.

Om de update binnen te halen kun je naar instellingen gaan, selecteer dan over de telefoon en kies voor software updates. Je kunt de telefoon dan laten checken of een update beschikbaar is. Aangezien een update niet in één keer wordt verspreid kan het zijn dat deze nu nog niet beschikbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Dat oudere telefoons zoals de HTC Desire HD, HTC Incredible S en (eerder al) de HTC Desire S een update krijgen is goed nieuws, maar inmiddels is ook al Android 4.0 Ice Cream Sandwich beschikbaar en HTC Sense 3.5. Of deze toestellen nog een grote update zullen krijgen is niet duidelijk. HTC is bezig te onderzoeken welke toestellen in aanmerking komen voor Ice Cream Sandwich.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire HD
HTC Desire HD

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu