Placeholder

De HTC Desire HD krijgt toch wel de update naar Ice Cream Sandwich. Dit bevestigt HTC tegenover Android Central, in tegenstelling tot eerdere berichten van de Australische telecomprovider Telus. ‘We zijn verheugd om mede te delen dat HTC nog steeds op schema is om de updates voor de HTC Desire HD en Desire S te verspreiden’, aldus HTC. AndroidPlanet-bezoeker Erik kreeg eenzelfde antwoord van de Nederlandse HTC-klantenservice: ‘De Desire HD zal geüdatet worden naar Ice Cream Sandwich in juli of augustus. Branded toestellen moeten wellicht wat langer op de update wachten.’ Dit is goed nieuws voor de Desire HD-bezitters, die over een smartphone beschikken die qua specificaties absoluut niet verouderd is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Op dit moment wachten wij nog op een officiële bevestiging van HTC Nederland tegenover AndroidPlanet. Wanneer we meer weten, zullen wij dit bericht updaten.