HTC Desire krijgt firmware-update
Redactie

onderkant desireHeb je een HTC Desire? Controleer dan even op updates, want HTC heeft firmwareversie 2.10.405.2 uitgebracht. De update is OTA (Over The Air) binnen te halen en heeft een grootte van 25 MB. In de upgrade van Android 2.1 naar Android 2.2 sloop er een bug in het systeem, waardoor het niet langer meer mogelijk was om meerdere accounts in GMail te beheren. Deze bug is nu opgelost. Verder zijn er geen grote wijzigingen, dus in de praktijk merk je waarschijnlijk weinig van de update.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Controleren of jij een update hebt? Ga naar `Instellingen`, `Over de Telefoon` en klik vervolgens op `Systeemsoftware-updates`. Daarna kun je onderaan op `Nu controleren` drukken.

Update Information:
1. Android OS update patch
2. Enhanced multi inbox Gmail support
3. Improved RUS keyboard layoutNote: We still recommend you back up your all personal data first.

De HTC Desire is één van de populairste Android-toestellen van dit moment. Dankzij de 1 GHz Snapdragon-processor is de HTC Desire en snel toestel en met Android 2.2 heb je ook meteen de nieuwste versie van het Android OS te pakken. De HTC Desire heeft een 3,7 inch beeldscherm en 512 MB intern geheugen.

Via: Swedroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.