Placeholder

Heb jij een HTC Desire? Dan kun jij een update naar Android 2.3 verwachten! Er is één nadeel, namelijk dat de update pas in het tweede kwartaal van 2011 komt. De update komt binnen twee maanden nadat de Desire S in de winkel ligt, aldus de website CNET. Aangezien de Desire S zo rond april verwacht wordt, zal de update naar Gingerbread in juni plaatsvinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De laatste grote update voor de HTC Desire bracht HTC in augustus 2010 uit. Toen werd de smartphone geüpdatet naar Android 2.2 (Froyo). De telefoon kreeg een heleboel nieuwe functies erbij, zoals 720P video-opnames, een vernieuwde HTC Sense, wifi-hotspot, USB-tethering en een verbeterd toetsenbord.

De HTC Desire is één van de best verkochte Android-telefoons van 2010. Het toestel heeft een scherm met een diameter van 3,7 inch. De eerdere modellen hebben een AMOLED-scherm; de latere modellen een Super LCD-scherm. Verder heeft de telefoon een krachtige 1 GHz processor aan boord.

Bron: CNET

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.