Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

HTC Desire S komt eind deze maand uit

Redactie
22 maart 2011, 14:44
1 min leestijd
HTC Desire S komt eind deze maand uit

De HTC Desire S wordt eigenlijk op 18 april in Europa verwacht, maar sommige retailers beweren dat het nieuwe toestel eerder op voorraad is. Zo laat de Britse webwinkel Clove weten dat de Desire S in de laatste week van maart wordt verwacht. Wie even op de kalender kijkt ziet dat dit betekent dat het toestel voor volgende week verscheept kan worden naar klanten. Goed nieuws voor diegenen die wachten op een pre-order.

De HTC Desire S is de opvolger van de HTC Desire. De telefoon heeft een 3,7 inch Super LCD-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Aan boord bevindt zich een Qualcomm MSM8255 processor met een kloksnelheid van 1 GHz. De telefoon draait op Android 2.3 en HTC Sense 2.1 en krijgt een adviesprijs van 469 euro.

Lees verder na de advertentie.

HTC komt binnenkort overigens met meer toestellen, zoals de Flyer, de Incredible S en natuurlijk de Wildfire S. Toch kijken wij van Android Planet meer uit naar de komst van de HTC Pyramid, een telefoon met Android 2.3 of 3.0, een 1,2 GHz multikernprocessor en een 4,3 inch scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels.

Bron: Clove

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu