Placeholder
Redactie

De afgelopen week is de HTC Desire S stilletjes gelanceerd in Nederland en België. De telefoon is op dit moment in de meeste webshops op voorraad, bijvoorbeeld bij GSMwijzer.nl voor een prijs van 422 euro inclusief verzending. Andere goedkope aanbieders zijn Studentmobiel (422 euro), Belsimpel.nl (425 euro) en GSMTrack.nl (422 euro). De Desire S is nog niet voorraad in webshops als MyCom, GSMEasy.nl en 4AllShop. Hoewel een los toestel ruim 400 euro kost, is de Desire S gratis in combinatie met een abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De HTC Desire S is de opvolger van de HTC Desire. De telefoon heeft een 3,7 inch Super LCD-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Aan boord bevindt zich een Qualcomm MSM8255 processor met een kloksnelheid van 1 GHz. De telefoon draait op Android 2.3 en HTC Sense 2.1 en heeft een adviesprijs van 469 euro.

HTC komt binnenkort overigens met meer toestellen, zoals de Flyer, de Incredible S en natuurlijk de Wildfire S. Toch kijken wij van Android Planet meer uit naar de komst van de HTC Pyramid, een telefoon met Android 2.3 of 3.0, een 1,2 GHz multikernprocessor en een 4,3 inch scherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.