Placeholder

htc-desireHTC heeft aangekondigd dat de update naar Android 2.3 Gingerbread bijna klaar is voor de HTC Desire. Ze zijn toegekomen aan de interne kwaliteitstest en dat betekent, dat de update bijna klaar is om officieel beschikbaar te worden gesteld. Op de Facebook-pagina van HTC is te lezen dat deze week de kwaliteitstest plaatsvindt. Wanneer de uitrol dan volgt, is nog even afwachten. Afgelopen week waren er wisselende geluiden te horen over de Gingerbread-update voor de HTC Desire.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC liet eerst weten dat de update er zou komen. Daarna beweerden ze dat het tóch niet doorging, omdat het toestel te weinig geheugen heeft om Gingerbread en HTC Sense te herbergen. Maar nog geen dag later veranderden ze weer van standpunt.

Inmiddels kunnen we er vanuit gaan dat de HTC Desire toch een update krijgt. Op de Facebook-pagina schrijft HTC:

Hi all- We`re excited to share that we are testing our build of Gingerbread for HTC Desire and will start doing quality assurance for it this week. When we have an update on availability we`ll post another announcement. Thanks for your support!

De Gingerbread-versie die op de Desire beschikbaar komt, zal een iets uitgeklede versie zijn. Niet alle apps worden erop meegeleverd, zodat alles alsnog in het geheugen van de Desire past.

Via: Facebook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.