HTC Desire-update naar Gingerbread ondergaat interne kwaliteitstest

Redactie
30 juni 2011, 11:04
1 min leestijd
htc-desire

HTC heeft aangekondigd dat de update naar Android 2.3 Gingerbread bijna klaar is voor de HTC Desire. Ze zijn toegekomen aan de interne kwaliteitstest en dat betekent, dat de update bijna klaar is om officieel beschikbaar te worden gesteld. Op de Facebook-pagina van HTC is te lezen dat deze week de kwaliteitstest plaatsvindt. Wanneer de uitrol dan volgt, is nog even afwachten. Afgelopen week waren er wisselende geluiden te horen over de Gingerbread-update voor de HTC Desire.

HTC liet eerst weten dat de update er zou komen. Daarna beweerden ze dat het tóch niet doorging, omdat het toestel te weinig geheugen heeft om Gingerbread en HTC Sense te herbergen. Maar nog geen dag later veranderden ze weer van standpunt.

Lees verder na de advertentie.

Inmiddels kunnen we er vanuit gaan dat de HTC Desire toch een update krijgt. Op de Facebook-pagina schrijft HTC:

Hi all- We`re excited to share that we are testing our build of Gingerbread for HTC Desire and will start doing quality assurance for it this week. When we have an update on availability we`ll post another announcement. Thanks for your support!

De Gingerbread-versie die op de Desire beschikbaar komt, zal een iets uitgeklede versie zijn. Niet alle apps worden erop meegeleverd, zodat alles alsnog in het geheugen van de Desire past.

Via: Facebook

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu