HTC Desire Z en HTC ChaCha nu officieel te unlocken via HTC

HTC Desire Z en HTC ChaCha nu officieel te unlocken via HTCDe bootloaders van de HTC Desire Z en de HTC ChaCha zijn nu officieel te unlocken. Met de nieuwe versie van de HTC Unlock-tool is het ook mogelijk om andere roms op beide telefoon met qwerty-toetsenbord te installeren. Ook de Amerikaanse toestellen HTC Aria, HTC Droid Incredible, HTC Status en de T-Mobile G2 zijn nu unlocken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dat HTC de bootloader van zijn toestellen vrijgeeft is goed nieuws voor hobbyisten die graag met alternatieve roms experimenteren. In maart vorig jaar kreeg HTC nog veel kritiek toen ze besloot om haar bootloaders te gaan vergrendelen. Enkele maanden later kwam de fabrikant hier op terug en nu er zelfs een officiële website waarmee gebruikers zelf hun bootloader kunnen unlocken.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.