HTC-directeur: ‘Samsung Galaxy S5 is goedkoop, plastic prul’

Gijs Ettes
28 maart 2014, 8:16
1 min leestijd
HTC-directeur: ‘Samsung Galaxy S5 is goedkoop, plastic prul’

HTC heeft er een handje van om concurrenten te bekritiseren. Zo retweette Jason Mackenzie, de HTC-directeur van de Amerikaanse tak van het bedrijf, onlangs een foto waar de S5 werd vergeleken met een pleister. Deze week liet hij weer van zich horen in gesprek met Business Insider. Volgens Mackenzie richt HTC zich op de consumenten en het afleveren van een mooi ontworpen product waar je als gebruiker trots op kunt zijn. “Maar Samsung is puur gericht op adverteren. Het is duidelijk aan het product dat het bedrijf zich meer bezig houdt met marketing en het overnemen van de wereld.”

Lees verder na de advertentie.

Daar bleef het echter niet bij: “De Samsung Galaxy S5 is er voor wie van goedkoop plastic houdt. Wij richten ons on een andere consument, die niets minder dan het beste wilt.” De Samsung Galaxy S5 en de nieuwe HTC One komen volgende maand vrijwel gelijktijdig uit. De telefoons hebben hetzelfde prijskaartje en grotendeels vergelijkbare hardware. Toch zijn ze erg verschillend, zoals je kunt lezen in ons HTC One VS Galaxy S5-artikel.

HTC One (M8) kopen of reserveren

De release van de HTC One M8 in Nederland en België vindt plaats op 4 april.  In combinatie met een abonnement kun je de HTC One M8 nu echter al gratis bestellen. Hieronder hebben we de beste HTC One kopen-aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Samsung Galaxy S5 kopen of reserveren

De Samsung Galaxy S5 kopen kan vanaf 11 april in Nederland en België. Inmiddels kan je al een Samsung Galaxy S5 abonnement afsluiten; check ze hieronder! Wil je de HTC One M8 kopen? De langverwachte smartphone is vanaf 4 april eindelijk beschikbaar in ons land!

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Samsung Galaxy S5 prijzen. Bekijk alle Samsung smartphones.

Alle Samsung smartphones met prijzen
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC One M7
HTC One M7

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu