HTC Droid Eris officieel aangekondigd en uitgepakt

Redactie
5 november 2009, 16:23
1 min leestijd
HTC Droid Eris officieel aangekondigd en uitgepakt
droid eris

De Amerikaanse operator Verizon heeft de HTC Droid Eris officieel aangekondigd. In feite is het niets anders dan een aangepaste versie van de HTC Hero, die in de VS al bij operator Sprint te koop is. De Droid Eris had voorheen de codenaam HTC Desire. Er zit een 5 megapixel camera, 3,2 inch scherm, 3,5 mm headset-aansluiting, microSD-geheugenkaartslot en Wi-Fi in. De Droid Eris zal moeite hebben om uit de schaduw van de Motorola Droid te komen, die vanaf vrijdag te koop is voor $99,99 bij een abonnement (en $100 kortingsactie). Die heeft een fysiek toetsenbord, een snellere processor en een scherm met een hogere resolutie. De Droid Eris krijg je ook voor $99,99 bij een tweejarig abonnement.

Voor Europa is de Droid Eris niet iets om naar uit te kijken: dit is een toestel dat waarschijnlijk alleen in de VS uitkomt, als tegenhanger van de Hero.

Lees verder na de advertentie.

Verizon gaat komende vrijdag behoorlijk uitpakken als de Droid-campagne van start gaat. Veel winkels gaan al om 7:00 of 8:00 uur open en het wordt mogelijk om twee grote digitale billboards op Times Square te bedienen met spraakcommando’s. Kom je langs Times Square, dan kun je een gratis nummer bellen om lokale informatie over films, restaurants en hotels op de vragen. De resultaten worden dan geprojecteerd op de digitale billboards, met behulp van Google Maps.

Boy Genius kreeg de Droid Eris al in handen en maakte een serie uitpakfoto’s.

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's