HTC Edge gelekt: quad-core telefoon met 720p-scherm

Redactie
8 november 2011, 17:47
1 min leestijd
HTC Edge gelekt: quad-core telefoon met 720p-scherm
HTC Edge gelekt: quad-core telefoon met 720p-scherm

HTC heeft nog maar net de HTC Rezound aangekondigd en het volgende vlaggenschip dient zich al weer aan. PocketNow heeft foto’s en specificaties weten te bemachtigen van de nog uit te komende HTC Edge. Het zou de eerste quad-core smartphone worden van HTC met een 1.5 GHz Tegra 3 processor en 1 GB aan werkgeheugen. De HTC Edge zou een 4.7 inch scherm krijgen met een 720p-resolutie, een 8 megapixel camera en voorzien zijn van Beats Audio.

Het interne geheugen van de HTC Edge is naar alle waarschijnlijkheid 32 GB. Het apparaat zou ook met Bluetooth 4.0 geleverd worden. Diverse nieuwe HTC-diensten kunnen met het toestel geleverd worden zoals de verwachte HTC Listen muziekwinkel, HTC Read boekwinkel en de HTC Play gamehub. HTC Watch waarmee films en series bekeken kunnen worden zou ook aanwezig zijn.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Edge heeft dezelfde resolutie als de Samsung Galaxy Nexus en het lijkt aannemelijk dat de telefoon Android 4.0 zal krijgen met HTC Sense. Dit kan goed HTC Sense 4.0 zijn. De telefoon zou geen LTE krijgen maar HSDPA met een maximale downloadsnelheid van 21 Mbps. Dat betekent dat de kans ook groot is dat de HTC Edge naar Europa toe zal komen. Dit zal op zijn vroegst pas begin volgend jaar zijn.

HTC Edge

Bron: PocketNow

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's