HTC Espresso: een HTC Hero met QWERTY-toetsenbord?

Redactie
3 december 2009, 19:38
1 min leestijd
HTC Espresso: een HTC Hero met QWERTY-toetsenbord?
htc espresso

Vanmiddag kon je op onze website lezen dat er in een gelekte HTC ROM namen van nog onbekende toestellen zijn verschenen. Eén daarvan was de HTC Espresso, een intrigerende naam. Inmiddels is alweer wat meer bekend over dit toestel: het zou gaan om een variant op de HTC Hero met uitschuifbaar QWERTY-toetsenbordje. Het is HTC’s tweede Android-toestel met zo’n uitschuifbaar toetsenbord, want de G1 (HTC Dream) had er ook al eentje.

Uit een profiel dat Tweakers onder ogen kreeg blijken nog wat meer specificaties: het toestel draait op een ARMv6-chipset, waarschijnlijk dezelfde die ook in de HTC Hero zit.

Lees verder na de advertentie.

Dat is een MSM7200-chipset met een maximale kloksnelheid van 528MHz. De (schamele hoeveelheid) specificaties in het profiel zijn verder gelijk aan die van de Hero: een schermresolutie van 320×480.

Voor wie in de stemming is voor meer geruchten: bij de FCC is een HTC Hero-achtig toestel opgedoken, die toch op een aantal punten verschilt van de Hero’s die bij ons in de winkels liggen Het gaat daarbij om een toestel zonder QWERTY-toetsenbord:

htc-hero-variant
Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC Hero

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's