HTC Espresso gespot met nieuwe Sense UI

Er is nog weinig bekend over de HTC Espresso, een toestel dat in de gelekte 2.1 rom van de HTC Hero voorkwam. De geruchten beweren dat het om een toestel met een QWERTY-toetsenbord gaat en dat hij waarschijnlijk aangekondigd gaat worden tijdens Mobile World Congress (MWC) in Barcelona.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Italiaanse website hdblog.it beweert dat de getoonde schermafbeeldingen met de HTC Espresso zijn genomen. Het ziet er niet echt gezelfde uit als de Sense UI die we van de HTC Hero gewend zijn.

De onderbalk is een directe link naar je contacten en hiervan heeft HTC gezegd dat ze deze gingen toevoegen aan de Sense UI. De iconen hebben een transparant uiterlijk, waardoor ze worden benadrukt.

We zullen moeten wachten tot de MWC in februari of deze nieuwe Sense UI ook daadwerkelijk op een HTC, al dan niet de Espresso, komt te staan. Wat vinden jullie van deze nieuwe look?

via Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.