De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

HTC Evo 3D komt ook naar Nederland en België

Redactie
29 maart 2011, 13:04
1 min leestijd

Heel veel mensen kijken uit naar de HTC Evo 3D, het nieuwe toptoestel van HTC. Tot nu leek het erop dat deze telefoon alleen in de Verenigde Staten op de markt zou komen, maar nu blijkt dat de Evo 3D ook gewoon naar Europa komt. HTC Frankrijk meldt in een tweet dat de Evo 3D in Europa onder dezelfde naam in de winkel gaat liggen, alhoewel een releasedatum onbekend is.

De vertaalde tweet:

Lees verder na de advertentie.

Wil iemand in Frankrijk een #HTC Evo 3D? Wij wel! En het toestel houdt zelfs dezelfde naam 😉 de releasedatum is nog niet bevestigd.

De Evo 3D heeft twee vijf megapixelcamera`s om foto`s en HD-video`s in 3D te maken. Daarnaast heeft het toestel een 1,2 Ghz multikernprocessor en een 3D-scherm met een grootte van 4,3 inch. Qua specificaties heeft deze telefoon veel weg van de LG Optimus 3D, een andere smartphone met een 3D-scherm en twee camera`s om driedimensionale beelden vast te leggen.

Om 3D-beelden te bekijken hebben gebruikers geen brilletje nodig. Het scherm biedt twee verschillende beelden aan voor het linker- en rechteroog, waardoor gebruikers beelden in drie dimensies zien. Wel is het van belang dat zij de telefoon op een exacte afstand van hun ogen houden, anders dan is het 3D-effect niet of nauwelijks te zien.

De Evo 3D heeft een krachtig 1.730 mAh accu en 1 GB RAM-geheugen. Het toestel draait op Gingerbread (Android 2.3) met een speciale Sense-schil.

Via: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Evo 3D
HTC Evo 3D

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu