HTC Fiesta wordt een Android-toestel voor het GSM-netwerk

htc fiestaDe HTC Fiesta dook een tijd geleden al op bij de Bluetooth Special Interest Group. Inmiddels is er bevestiging dat het om een Android-toestel gaat, ook bekend onder de toestelnaam HTC T5252. De telefoon is voorzien van een QVGA-scherm, een numeriek toetsenbord (dus geen QWERTY) en is geschikt voor het GSM-netwerk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat valt op te maken uit het feit dat de Amerikaanse operator AT&T het toestel gaat verkopen. Zij hebben in de VS een GSM-netwerk, in tegenstelling tot concurrenten Sprint en Verizon, die van een heel andere netwerktechnologie gebruik maken (CDMA).

De kans is daarom groot dat de HTC Fiesta ook in de rest van de wereld verkocht gaat worden. De website Cellpassion vond alle details in het UA-profiel van het nieuwe toestel en stuitte ook op een interne webpagina, die bevestigt dat de HTC Fiesta naar AT&T komt. Het zal daarmee ook het eerste Android-toestel van AT&T zijn.

Via: Cellpassion

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.