HTC Flyer: 699 euro bij de MediaMarkt

Redactie
8 maart 2011, 17:31
1 min leestijd

Hoewel er nog geen officiële prijs of releasedatum bekend is gemaakt, is de HTC Flyer vanaf vandaag al wel te pre-orderen op de website van de MediaMarkt. De tabletcomputer met 32 GB intern opslaggeheugen kost in de webshop van de MediaMarkt 699 euro exclusief verzendkosten. Zoals verwacht staat er geen exacte levertijd bij het product, alleen de tekst ‘voor u in de bestelling’. De HTC Flyer draait op Android 2.3 en heeft een Qualcomm MSM8255 processor aan boord. In de Flyer is deze processor geklokt naar 1,5 GHz. Helaas beschikt de Flyer niet over een multikernprocessor, zoals in andere tablets van concurrenten.

Het zeven inch scherm van de tablet heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels en heeft een vijf megapixelcamera aan de achterkant. De tablet komt met een speciale pen, de HTC Scribe. De duurste uitvoering – met 32 GB en 3G – kost zo`n 700 euro, zoals te zien is op de website van de MediaMarkt. De andere versies zijn goedkoper.

Lees verder na de advertentie.

HTC liet gisteren weten dat er al zo’n één miljoen exemplaren van de HTC Flyer zijn verkocht aan operators en winkeliers. HTC verwacht dit jaar 1,5 miljoen stuks van de HTC Flyer te verkopen. Ook zullen er dit jaar nog twee extra tablets van HTC bij komen.

Met dank aan Rick voor de nieuwstip!

Categorie: Fabrikanten
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's