HTC Flyer in Nederland in twee uitvoeringen te koop

htc flyerNederland krijgt twee uitvoeringen van de HTC Flyer: het goedkoopste model wordt een 16GB uitvoering met alleen Wi-Fi. Daarnaast komt er een model met 32GB intern geheugen, Wi-Fi en 3G. Dat zegt Mark Moons, directeur van HTC Benelux, op Twitter. Wat de verdere uitvoering betreft zijn beide modellen wel gelijk: ze draaien op een 1,5 GHz Qualcomm MSM8255-processor (overigens geen dual-core) en er zit een 5 megapixel camera in. Bovendien heeft de Flyer aan de voorzijde nog een extra camera om te kunnen videochatten. Beide uitvoeringen hebben een 7 inch scherm met een resolutie van 1.024 x 600 pixels.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC Flyer werd afgelopen februari aangekondigd op Mobile World Congress in Barcelona. Eind mei komt de Flyer op de markt, voor prijzen rond de 600-700 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.