De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘HTC Flyer krijgt dit kwartaal Android 4.0 Ice Cream Sandwich’

Redactie
23 januari 2012, 18:15
1 min leestijd
‘HTC Flyer krijgt dit kwartaal Android 4.0 Ice Cream Sandwich’
'HTC Flyer krijgt dit kwartaal Android 4.0 Ice Cream Sandwich'

HTC zou bezig zijn met een ICS-update voor de HTC Flyer die dit kwartaal nog moet worden uitgerold. Dat kreeg een gebruiker van de 7 inch tablet genaamd Bruno in ieder geval toen horen toen hij op de site van HTC informeerde naar de status van de HTC Flyer. Bruno was niet bepaald te spreken over de update naar Android 3.2 die de afgelopen maanden is uitgerold. Hoewel hij de update kan laten terugdraaien door HTC, is het volgens HTC zelf beter om af te wachten op de update naar Android 4.0 die eraan zit te komen.

De HTC Flyer is geleverd met Android 2.3 Gingerbread aangevuld met HTC Sense. De update naar Honeycomb verwijdert alle aanpassingen die gebruikers aan de software hebben gemaakt, zoals custom homescreens en dwingt de gebruiker om Honeycomb in combinatie met HTC Sense te gebruiken. Iets waar niet iedereen even blij mee is omdat HTC Sense niet zo goed samenwerkt met Honeycomb.

Lees verder na de advertentie.

Aangezien het eerste kwartaal van 2012 al begonnen is, zouden eigenaren van de HTC Flyer binnen negen weken de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich kunnen verwachten. Gekeken naar de hardware van de tablet zou het geen probleem moeten zijn om ICS te kunnen draaien, zelfs niet als deze flink is aangepast met HTC Sense.

Het gesprek tussen Bruno en de HTC-medewerker
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu