HTC Flyer krijgt Honeycomb

Redactie
15 februari 2011, 22:55
1 min leestijd

Vandaag introduceerde HTC de Flyer, een nieuwe tabletcomputer met Android 2.3. Sommige gadgetfreaks waren teleurgesteld, aangezien de meeste nieuwe tablets op Android 3.0 (Honeycomb) draaien. Gelukkig laat HTC via Facebook weten dat ook de HTC Flyer in het tweede kwartaal een update krijgt naar Honeycomb. De grote vraag is of de tabletcomputer de Sense-interface blijft houden na de upgrade of niet.

Hieronder het bericht op Facebook:

Lees verder na de advertentie.

Een redacteur van Android Central nam contact op met HTC na de bevestiging op Facebook. Een medewerker van HTC bevestigt dat het Facebook-bericht klopt:

“I can confirm that we are working to bring a Honeycomb update to Flyer in short order – however, I don`t have any specific information on what the timing may be.”

De HTC Flyer draait op Android 2.3 en heeft een Qualcomm MSM8255 processor aan boord. In de Flyer is deze processor geklokt naar 1,5 GHz. Helaas beschikt de Flyer niet over een multikernprocessor, zoals in andere tablets van concurrenten. Het zeven inch scherm van de tablet heeft een resolutie van 1024 bij 600 pixels en heeft een vijf megapixelcamera aan de achterkant. De duurste uitvoering – met 32 GB en 3G – kost zo`n 700 euro. De andere versies zijn goedkoper.

Categorie: Tablets
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's