HTC geeft gratis HTC Wildfire’s weg in zomeractie

Redactie
19 juni 2010, 15:35
1 min leestijd
HTC geeft gratis HTC Wildfire’s weg in zomeractie
htc wildfire

Vorig jaar organiseerde HTC in Nederland een stoelenactie: je moest razendsnel naar een bepaalde locatie reizen en wie als eerste op de HTC-stoel plaatsnam, kreeg een gratis toestel. Deze zomer is er weer een actie gepland, deze keer rondom de HTC Wildfire. Onder de slogan: ‘The shop is on fire!’ moet je ontdekken waar in Nederland zich de actieshop bevindt. Je kunt daarmee een gratis HTC Wildfire winnen. De actie is te vinden op de website htctje.nl, dezelfde website die vorig jaar ook voor de actie werd gebruikt.

Op de actiedag wordt om 12:00 uur ‘s middags de winnende winkel met geel tape afgesloten. Wie zich op dat moment in de actieshop bevindt, krijgt een gratis HTC Wildfire. Er staan nu nog 20 mogelijke plaatsnamen op de kaart. Gaandeweg verdwijnen er steeds meer naamborden, totdat er uiteindelijk één plaats in Nederland overblijft. Wie op dat moment in de juiste shop is, wint.

Lees verder na de advertentie.

De actie is nog niet officieel aangekondigd. Er staat helaas ook nog niet op de site wanner de Wildfire-actie begint, maar wie het leuk vindt om aan dit soort acties mee te doen: hou htctje.nl in de gaten!

Tipgever: Elias

htc kaart

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Wildfire
HTC Wildfire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's