HTC HD mini met Windows Mobile: compacte HD2 [MWC2010]

Redactie
16 februari 2010, 11:30
1 min leestijd
HTC HD mini met Windows Mobile: compacte HD2 [MWC2010]
hd mini 1

HTC heeft vandaag op Mobile World Congress in Barcelona de HTC HD mini geïntroduceerd. Het gaat om een Windows Mobile-smartphone, dus niet meteen waar de lezers van Android Planet op zitten te wachten, maar vanwege het belang van HTC voor de Android-markt besteden we er toch aandacht aan. Je zult maar net op een compacte telefoon zitten te wachten en eigenlijk niet zo’n sterke voorkeur hebben of er nu Android of Windows Mobile op draait. De HTC HD Mini is in feite een kleinere variant op de HTC HD2, voorzien van een nieuwe versie van de HTC Sense-interface.

De HTC HD mini heeft een 3,2 inch capacitive touchscreen met multitouch, een 5 megapixel camera, diverse sensoren (nabijheids- en lichtsensor bijvoorbeeld), Wi-Fi, toegang tot applicaties uit de Windows Marketplace. De eigen Twitter-applicatie HTC Peep is al voorbereid.

Lees verder na de advertentie.

htc hd mini binnenkant

Mark Moons, Regional Manager HTC Benelux, zegt in het persbericht: “De vraag naar de HTC HD2 heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Met de HTC HD mini komen we tegemoet aan de wens van gebruikers om de mogelijkheden en de HTC HD2-ervaring, samen te brengen in een compacter ontwerp“.

Veel functionaliteit dus, in een wat compactere behuizing… die bij het plaatsen van je simkaartje nogal de aandacht trekt door de felgele binnenkant.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's