HTC heeft al orders voor 1 miljoen HTC Flyers binnen

htc flyerVolgens de Aziatische site Digitimes heeft HTC al zekerheid dat ze 1 miljoen stuks van de HTC Flyer kunnen verkopen. Er zijn al bestellingen binnen tot september 2011, ook al is de officiële prijs of de releasedatum nog niet bekendgemaakt. Het gaat om bestellingen die operators en winkeliers hebben gedaan, dus niet om apparaten die daadwerkelijk door consumenten zijn gekocht. HTC verwacht dit jaar 1,5 miljoen stuks van de HTC Flyer te verkopen. Ook zullen er dit jaar nog twee extra tablets van HTC bij komen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De HTC Flyer gaat rond de 600 dollar kosten. Daarmee is de 7-inch tablet goedkoper dan de Samsung Galaxy Tab, maar duurder dan de iPad 2. De Flyer is de eerste tablet van HTC, voorzien van aluminium behuizing, bediening met een pen (via HTC Scribe) en een aangepaste versie van Android 2.4 met HTC Sense-skin.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.