HTC Hero Android 2.1 update-soap krijgt nieuwe aflevering

Wouter Nijsen
21 april 2010, 21:50
1 min leestijd
HTC Hero Android 2.1 update-soap krijgt nieuwe aflevering

Het is al langere tijd bekend dat de HTC Hero een update naar Android 2.1 zal krijgen. De grote vraag is echter: wanneer. Steeds wanneer er een datum in het geruchtencircuit opduikt wordt deze even later weer gewijzigd. Helaas houden deze wijzigingen telkens in dat we nog langer op de update moeten wachten. Tijdens de officiële presentatie van Google Maps Navigation in de UK deed een medewerker van Google een opmerkelijke en onverwachte uitspraak. De Android 2.1 update voor de HTC Hero is wederom uitgesteld en niet zo’n beetje ook. Het lijkt er op dat de Hero pas in juni (!?) de update naar Android 2.1 krijgt.

Helaas blijkt het dat de uitspraak van de Google-medewerker op waarheid gebaseerd is, getuige onderstaande mededeling van HTC:

Lees verder na de advertentie.

HTC will be providing a free update to ‰clair for European HTC Hero variants. Starting in June, anyone owning an HTC Hero will receive an initial preparatory update, shortly followed by the full ‰clair update.
For the full update, we would recommend using a free Wi-Fi hotspot or an unlimited data plan, otherwise standard data charges may apply.

Wederom uitstel dus, en dat is voor de Hero-bezitters slecht nieuws. Is de Hero niet langer de Android-held van HTC en proberen ze hiermee gebruikers met zachte dwang richting de Legend en de Desire te duwen? Het vreemde is dat thuismarkt Taiwan, volgens dit bericht, de update wel eind april kan verwachten.

Bron: TechRadar via Engadget

Tipgevers: Thomas en Egon

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlights: Android, HTC
Device: HTC Hero

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's