HTC Hero en T-Mobile G2 Touch vertraagd?

htc heroVolgens geruchten uit meerdere bronnen is de HTC Hero vertraagd. In het Verenigd Koninkrijk zou de HTC Hero niet in juli maar in de eerste week van augustus beschikbaar komen. Amazon UK heeft de lanceerdatum nu voor de tweede keer verschoven: eerst was het 15 juli, daarna 24 juli en momenteel 15 augustus. Orange UK hanteert nog wel een lanceerdatum tussen 21 en 24 juli. Ook in Duitsland lijkt er sprake van vertraging: daar heet het toestel de T-Mobile G2 Touch. Volgens een persbericht van 14 juli (gisteren dus) komt het toestel pas in augustus beschikbaar. Klanten moeten een 2-jarig abonnement afsluiten met Combi Flat- en Relax-abonnement, zo valt in het persbericht te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


In Nederland is de HTC Hero nog steeds in juli leverbaar: als je bijvoorbeeld bij Telfort de HTC Hero bestelt krijg je het toestel op 23 juli.

Via: Engadget

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.