HTC Hero: exclusief bij Orange UK

orange logoDe strijd om nieuwe toestellen is al begonnen, voordat ze goed en wel zijn aangekondigd. In Engeland lijkt Orange de exclusieve rechten voor de HTC Hero te hebben gekregen. Dit is een HSDPA-toestel met 3 megapixel camera en Bluetooth. Het wordt de eerste Android-telefoon van Orange. Eerder lanceerde T-Mobile er al de G1 en Vodafone ging er met de HTC Magic vandoor, net als in Nederland. De HTC Hero staat gepland voor een lancering in augustus in de VS. De lanceerdatum voor het Verenigd Koninkrijk is nog onbekend.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


En in Nederland? Als Vodafone en T-Mobile geen Europa-brede contracten voor de HTC Hero hebben afgesproken schept dat kansen voor KPN om hun eerste Android-toestel op de markt te brengen. Duidelijke foto’s van de HTC Hero zijn er nog steeds niet.

Via: Mobile Today

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.