HTC Hero Roadshow: kom kijken naar de HTC Hero in Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Antwerpen

hero roadshowCoolblue (eigenaar van PDAshop.nl) heeft een mooie actie bedacht om te zorgen dat consumenten vroegtijdig een sneak preview kunnen krijgen van de HTC Hero. Vanaf woensdag rijdt de HTC Hero Roadshow door Nederland, waarmee Coolblue haar klanten zelf wil laten ervaren of de HTC Hero de telefoon is waar ze al zo lang op wachten. Met de HTC Hero Roadshow kun je beter beslissen of de HTC Hero iets voor jou is: wat moet je bij de kleur Urban Brown voorstellen? En is de HTC Sense-interface echt zo makkelijk te bedienen? De Roadshow doet alle vestigingen van PDAshop.nl aan, te weten: Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Antwerpen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


PDAshop heeft de toestellen al in het assortiment (als pre-order):

De roadshow komt langs op de volgende locaties:

  • Rotterdam (woensdag 1 juli, 19-21:00 uur)
  • Groningen (donderdag 2 juli, 19-21:00 uur)
  • Eindhoven (zaterdag 4 juli, 10-12:00 uur)
  • Antwerpen (zaterdag 4 juli, 14-16:00 uur)

Aanmelden kan op HTC Hero Roadshow.

Hieronder lees je het persbericht en nog wat specificaties van de HTC Hero:

Vanaf medio juli is de nieuwe HTC Hero verkrijgbaar in Nederland. De nieuwste telefoon met Google`s Android 2.0 besturingssysteem doet alles wat je van een moderne smartphone verwacht (5-megapixel met autofocus camera, ingebouwde GPS en kompas, 3,2 inch HVGA-touchscreen), maar vooral heel veel meer. Belangrijkste feature: HTC Sense. Dat ziet er niet alleen erg gelikt uit, maar voegt ook extra widgets toe voor nog meer mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid. Android 2.0 houdt je daarnaast als geen ander up-to-date met Google Search, Google Maps en Gmail onder handbereik. Met het razendsnelle wifi en 3G-internet blijf je verder op de hoogte van het laatste nieuws en zijn de gratis programma’s van de Android Market zo gedownload.

Zo`n telefoon wil je natuurlijk met eigen ogen zien. Maar als je geen journalist, blogger of industry insider bent, moet je altijd geduldig wachten tot de release. Coolblue (bekend van o.a. PDAshop.nl) brengt daarin dit keer verandering. Tijdens de HTC Hero Roadshow, die langs alle Coolblue-winkels gaat, kan iedereen de telefoon zélf uitproberen.

De HTC Hero Roadshow begint woensdag 1 juli in Rotterdam. Donderdag volgt Groningen en zaterdag Eindhoven en Antwerpen. Meer informatie over de tijden en locatie van de HTC Hero Roadshow van Coolblue vind je hier: http://www.pdashop.nl/hero-roadshow. Daar kun je je ook voorinschrijven, wat verplicht is voor deelname. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.