HTC Hero-stoelenactie: 1 extra dag, 25 extra toestellen
Redactie

htc hero actieDe stoelenactie van HTC kwam vandaag maar moeizaam op gang. Pas vanaf 11:00 uur konden de eerste spoorzoekers naar de aangegeven locaties gaan om een HTC Hero te bemachtigen. Gelukkig was de moeite niet vergeefs: Onder andere John en Jesper waren één van de gelukkigen die een HTC Hero mee naar huis namen, bleek uit de bijna 200 reacties (!) op ons eerdere nieuwtje.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wie naast de HTC Hero greep, maakte in ieder geval nog kans op een HTC-poken, een apparaatje waarmee je makkelijk contactgegevens kunt uitwisselen.

Om de opstartproblemen goed te maken heeft HTC besloten om de actie te verlengen met een extra dag: ook op 24 juli zullen er Hero’s worden weggegeven. En in plaats van 50 toestellen zal het aantal worden verhoogd naar 75 toestellen.

Zojuist om 19:00 uur zijn de laatste locaties van vandaag bekendgemaakt. Mocht je misgrijpen: geen probleem, morgen en overmorgen zijn er weer nieuwe kansen.

Behoor je niet tot een van de gelukkigen en wil je de HTC Hero toch bemachtigen, bekijk dan eens ons artikel over de abonnementen van de HTC Hero met KPN Hi en Telfort.

Meer info: htctje.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.