HTC Hero te succesvol, HTC Dragon in de knel?

Redactie
21 oktober 2009, 19:18
1 min leestijd
HTC Hero te succesvol, HTC Dragon in de knel?
htc hero

De succesvolle verkoop van de HTC Hero heeft ervoor gezorgd dat HTC met alle macht moet produceren om de enorme vraag aan te kunnen. Het is overdreven om te beweren dat de HTC Hero uitverkocht zal raken, al zullen er best webwinkels zijn die komende weken hun klanten bang gaan maken met spookverhalen.

Laat je dus niet van de wijs brengen door slogans als ‘uitverkocht’ en ‘laatste kans’, want bij de webwinkels die wij hebben gecheckt is de de Hero nog gewoon verkrijgbaar.

Volgens HTC-topman Jack Tong staat de productie van de HTC Hero nog zeker tot november onder grote druk. Tong suggereert ook niet dat er schrijnende tekorten zullen ontstaan; zijn bedrijf zal alleen alles op alles moeten zetten om aan de vraag te voldoen. Die vraag zal nog tot in het eerste kwartaal van 2010 blijven doorgaan. Daardoor zou een volgend toestel, de HTC Dragon, wel eens in de knel kunnen komen en later op de markt verschijnen dan gehoopt.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Dragon, een Android-toestel met Snapdragon-processor, is nog niet officieel aangekondigd en heeft ook nog geen leverdatum gekregen. Tong denkt dat HTC de leidende positie in de Android-markt voorlopig kan vasthouden. Het heeft een voorsprong op andere bedrijven. In de tweede helft van 2010 zal blijken wie de echte winnaar is, aldus Tong.

Via: Digitimes

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Spotlight: HTC
Device: HTC Hero

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Hero
HTC Hero
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's