HTC introduceert tattoo’s voor de HTC Tattoo

htc tattoo
De HTC Tattoo gaat als budgettoestel ervoor zorgen dat iedereen zich straks een Android-toestel kan veroorloven. Maar om te voorkomen dat iedereen met hetzelfde toestel rondloopt heeft HTC bedacht dat het leuk zou zijn om je toestel te voorzien van een eigen skin.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


TattooMyHTC.com is een nieuwe website van HTC, waar je voor €11,99 speciale sticker frontjes kunt kopen die je op je toestel kunt bevestigen. Er is keuze uit 15 verschillende designs. De frontjes zijn anders dan de skins die je bij bedrijven als Gelaskins kunt kopen, want daarbij gaat het om stickers terwijl je bij HTC het complete frontje en de achterklep van het toestel zelf moet verwisselen. Het leuke is ook, dat je bij de HTC Tattoo’s niet vastzit aan de designs die ze standaard aanbieden. Je kunt ook zelf creatief aan de slag gaan en een eigen tattoo creëren. Zo’n zelfgemaakte cover kost €14,99.

Meer info: Tattoo My HTC

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.