De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC Jetstream: 10.1 inch Android-tablet met 1.5 GHz dual-core processor

Redactie
1 september 2011, 11:26
1 min leestijd
HTC Jetstream: 10.1 inch Android-tablet met 1.5 GHz dual-core processor

De Amerikaanse provider AT&T gaat een 10.1 inch tablet van HTC uitbrengen genaamd Jetstream. Het apparaat draait op Android 3.1 dat is aangevuld met HTC Sense dat is aangepast voor tablets. De HTC Jetstream is voorzien van een 1,5 GHz dual-core processor en twee camera’s. Tevens is het mogelijk om met het apparaat verbinding te maken met het LTE-netwerk van AT&T. Dat de eerste 10.1 inch tablet eraan zat te komen was geen verrassing. Eerder lekte al details van een vergelijkbaar apparaat met de codenaam HTC Puccini.

De HTC Jetstream heeft een 10.1 inch scherm met een WVGA-resolutie. Het apparaat heeft twee camera’s waarvan een 8 megapixel camera een de achterkant met dubbele flitser en een 1.3 megapixel camera aan de voorkant. De tablet heeft een 1.5 GHz dual-core Snapdragon processor. Ook HTC Scribe wordt ondersteund, zodat je met een speciaal pennetje op de Jetstream kunt schrijven. Wat de tablet apart maakt is de mogelijk om verbinding te maken met het LTE-netwerk van AT&T waarmee breedbandsnelheden via de lucht te behalen zijn.

Lees verder na de advertentie.

Vanaf 4 september is de HTC Jetstream te koop bij winkels van AT&T en is deze online te bestellen. De tablet kost 699,99 dollar en kan alleen worden gekocht met een tweejarig contract. Of de tablet ook naar Europa toe komt is nog niet duidelijk. Aangezien 4G-internet hier nog niet beschikbaar is, lijkt het waarschijnlijker dat de tablet wellicht in een gewijzigde vorm hier te koop gaat zijn.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu