HTC kiest 10 Android-applicaties voor de feestdagen

Redactie
18 december 2009, 16:58
2 min leestijd
HTC kiest 10 Android-applicaties voor de feestdagen
HTC Hero kerst

Om ook tijdens de feestdagen het meeste uit je Android-telefoon te halen, zet HTC tien handige apps op een rij. Met deze apps uit de Android Market worden kerst en oud & nieuw nog makkelijker en gezelliger.

1 Xmas tree
Te laat om nog kerstkaarten te versturen? Met Xmas tree versier je een kerstboom op je smartphone en kun je deze delen met je vrienden via bijvoorbeeld Facebook, Twitter of e-mail. De persoonlijke kerstboom kan ook worden ingesteld als wallpaper.

2 BigOven
Met BigOven is het bedenken van een kerstmaaltijd of lekkere hapjes een kleine moeite. Je kunt kiezen uit meer dan 170.000 recepten. En heb je na de kerst verschillende ingrediënten over, dan bedenkt BigOven een nieuw recept voor je waarin je ze allemaal kunt verwerken.

Lees verder na de advertentie.

3 Grocery list
Met deze app vergeet je geen enkele boodschap meer. Je kunt bijvoorbeeld op je HTC Hero verschillende lijsten maken voor diverse winkels.

4 Layer – Winkels en openingstijden
Wil je op het laatste moment nog cadeaus of vuurwerk inkopen, maar je weet niet welke winkels in jouw buurt nog geopend zijn? Gebruik de Layer voor Winkels en openingstijden en je weet snel waar je moet zijn.

5 Christmas ringtones
Bij de feestdagen horen vrolijke ringtones. Rudolph the Rednosed Reindeer of Jingle Bells helpen je vast in de kerststemming te komen.

6 Merry Christmas quiz
Hoeveel weet je nou eigenlijk echt van het kerstfeest? Test je kennis met deze Merry Christmas quiz.

7 Christmas radio
Luister met je HTC Android smartphone naar kersthits op radiostations van over de hele wereld. Van R&B kerstliederen tot Christmas lounge. Sommige stations zijn wel pas vanaf de kerst in de lucht.

8 Christmas Snow Globe
Altijd al dol geweest op die glazen sneeuwbollen? Zet dan deze app op je Android-toestel. Door te schudden laat je sneeuw naar beneden komen.

9 10.001 Cocktails
Verras iedereen met de beste feestcocktails. Met deze app kun je putten uit een grote hoeveelheid recepten.

10 NYE count down
Verheug je je al ontzettend op 2010? Tel met NYE countdown de uren, minuten en seconden af tot het nieuwe jaar.

Zelf vind ik het een goed idee dat een toestelfabrikant eens wat interessante applicaties op een rij zet. Ze gebruiken immers zelf de toestellen en hebben best een idee wat er leuk is om te installeren. Wat HTC betreft gaat 2010 het jaar worden van de definitieve doorbraak van Android, zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux:

De Android Market telt inmiddels meer dan 20.000 apps. Dat is een enorme hoeveelheid als je bedenkt dat er een jaar geleden nog geen toestel op de markt was met dit platform. De Android-smartphones die HTC tot nu toe op de markt bracht zijn erg goed ontvangen. Ik verwacht dan ook dat 2010 het jaar wordt van de definitieve doorbraak van Android.

En voor wie geen genoeg kan krijgen van het reclamespotje van HTC:

Categorie: Apps
Spotlights: Android, HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's