De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘HTC komt dit jaar nog met vijf nieuwe smartphones’

Redactie
4 juni 2013, 15:06
1 min leestijd
‘HTC komt dit jaar nog met vijf nieuwe smartphones’
htc

HTC komt dit jaar nog met minstens vijf nieuwe toestellen op de proppen. Het zou hierbij onder andere gaan om een kleinere versie van de One en een 5,9 inch-phablet.

Dit melden verschillende Taiwanese websites, die deze informatie hebben vernomen van anonieme bronnen. In juni zou HTC al met de Butterfly S komen. Dit wordt een toestel met een 5 inch-scherm van 1920×1080 pixels.

Lees verder na de advertentie.

De telefoon heeft verder een UltraPixel-camera, net als de HTC One, en een betere batterij. Volgens de bronnen is het toestel hierdoor wel wat dikker dan de One. De originele HTC Butterfly ligt echter pas sinds vorige maand in de Nederlandse winkels. Het is daarom onwaarschijnlijk dat HTC al zo snel in dit land met een opvolger komt.

HTC One

In juli zou daarnaast een kleinere versie van de HTC One moeten verschijnen. Deze krijgt een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De HTC One heeft een scherm van 1920×1080 pixels. HTC’s kleinere variant van de One heeft verder een dualcore-processor, 2GB aan intern geheugen en ook die eerdergenoemde UltraPixel-camera.

Het eerdere gerucht dat HTC met een phablet komt van 5,9 inch wordt ook wederom bevestigd. Het toestel met als codenaam T6 zou de nieuwe Qualcomm Snapdragon 800 huisvesten, een quadcore-processor die draait op 2.3GHz. De T6 heeft tevens 2GB aan intern geheugen en een batterijcapaciteit van 3300mAh, die kan worden aangevuld met een cover die 1250 mAh extra toevoegt.

Bij de overige twee HTC-toestellen zou het gaan om een Desire 600 die dualsim-ondersteuning heeft en een Desire 200. Deze zijn gericht op opkomende markten en zullen daarom wellicht niet in Nederland verschijnen.

Via: GSMArena

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu