HTC komt met twee accessoires, de Fetch en Mini+

Gijs Ettes
1 september 2013, 16:02
1 min leestijd
HTC komt met twee accessoires, de Fetch en Mini+
HTC

HTC heeft deze week de HTC Fetch en Mini+ onthuld. De Fetch is een sleutelhanger, waarmee je je HTC-smartphone altijd snel terug kunt vinden. De Mini+ is een versimpelde kruising tussen een afstandsbediening en telefoon.

Lees verder na de advertentie.

De HTC Fetch heeft is een sleutelhanger met een simpel knopje. Zodra je op dat knopje drukt, maakt je HTC-toestel voldoende geluid om hem weer terug te vinden. Andersom werkt deze functie ook, mocht je je sleutels kwijt zijn. De komst van HTC Fetch was al wel bekend, maar HTC had hem nog niet officieel aangekondigd. Een adviesprijs of releasedatum voor de gadget zijn eveneens nog niet bekend.

htc-mini-plus-slide-01

De HTC Mini+ is een ingewikkelder stukje hardware, dat eigenlijk is te omschrijven als een versimpelde afstandsbediening of telefoon. Met de Mini+ kun je de HTC One Mini, Butterfly S, Desire 500 en Desire 200 aansturen. Om een koppeling via nfc tot stand te brengen, hoef je je smartphone en de Mini+ alleen even tegen elkaar aan te tikken. Vervolgens loopt alles via bluetooth.

Dankzij de nummerknoppen en kleine display kun je vrij veel met de Mini+ doen, van simpele zaken als het aansturen van je muziekspeler tot de camera van je smartphone op afstand besturen. Zelfs bellen en andere berichten versturen is mogelijk met de kleine gadget. Het is van de Mini+ eveneens nog niet bekend wat hij gaat kosten en wanneer hij in de winkels belandt.

Op een Britse site is de HTC Fetch al wel te bestellen voor 35 Britse pond, de Min+ voor 65. Hopelijk weten we na technologiebeurs IFA meer concrete prijs- en release-informatie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu