De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC kondigt Butterfly S officieel aan

Gijs Ettes
19 juni 2013, 11:27
1 min leestijd
HTC kondigt Butterfly S officieel aan
butterfly s

HTC heeft de komst van de Butterfly S op een persevenement in Taiwan officieel aangekondigd. De Butterfly S heeft een 5 inch-scherm van 1920×1080 pixels en een indrukwekkende batterij van 3200 mAh.

Verder huisvest de HTC Butterfly S een quadcore-processor die draait op 1,9GHz, 2GB aan intern geheugen, 16GB aan interne opslagcapaciteit, een zogeheten UltraPixel-camera en een 2,1-megapixel-frontcamera. Die UltraPixel-technologie levert op de HTC One een effectieve fotoresolutie van 4,3 megapixels op.

Lees verder na de advertentie.

Het geluid wordt verzorgd door twee frontspeakers die gebruikmaken van HTC’s BoomSound-technologie. Het toestel draait op Android 4.2 en heeft hier natuurlijk HTC’s eigen Sense-skin overheen gekregen.

HTC gebruikte het evenement ook om de HTC Desire 200 te tonen, het HTC-toestel dat dinsdag al volledig uit de doeken werd gedaan. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar volgens Engadget gaat de Butterfly S ongeveer 766 dollar kosten en de Desire 200 circa 165 dollar. Er is echter ook nog niets bekend over releases buiten Azië.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu