De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC kondigt Rezound aan met 720p-scherm, LTE en Beats Audio

Redactie
4 november 2011, 12:45
1 min leestijd
HTC kondigt Rezound aan met 720p-scherm, LTE en Beats Audio

HTC heeft in New York de HTC Rezound aangekondigd. Het is het eerste toestel van de Taiwanese fabrikant met een 720p-scherm. De telefoon met 4.3 inch scherm wordt in eerste instantie niet geleverd met Android 4.0 maar Android 2.3.4 aangevuld met HTC Sense 3.5. Volgens HTC is het toestel wel Ice Cream Sandwich ready en zal deze zo vlug mogelijk een update ontvangen. De HTC Rezound is verder voorzien van Beats Audio en kan verbinding maken met LTE (snel 4G-internet). HTC brengt de telefoon uit in combinatie met Amerikaanse provider Verizon en dus zal de Rezound niet (in de huidige vorm) naar Europa toe komen.

De HTC Rezound heeft een 1.5 GHz dual-core processor en 1 GB aan werkgeheugen. Aan boord is 16 GB intern geheugen dat desgewenst is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Een 16 GB MicroSD-kaart zal worden meegeleverd. Het toestel heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant met een dubbele flitser waarmee 1080p Full HD-video kan worden geschoten met 30 frames per seconde. Aan de voorkant zit een 2 megapixel camera om mee te videobellen. Via Wi-Fi b/g/n of LTE kan verbinding worden gemaakt met het internet. A-GPS en Bluetooth 3.0 zijn ook aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

De Rezound is voorzien van Beats Audio en komt ook met speciale oordopjes. Omdat de telefoon exclusief voor Verizon is zal deze niet naar Nederland toe komen. Verizon maakt gebruik van CDMA/LTE voor haar netwerk en deze standaarden worden in Europa niet ondersteund. Het is een van van de eerste toestellen van HTC die Ice Cream Sandwich zal krijgen. Volgens HTC is de update begin volgend jaar klaar en dat is ook een indicatie wanneer andere HTC-toestellen Android 4.0 kunnen verwachten.

HTC Rezound voorkant
HTC Rezound achterkant
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu