HTC kondigt Sensation XL aan met Beats Audio en 4.7 inch scherm

Redactie
6 oktober 2011, 19:29
1 min leestijd
HTC kondigt Sensation XL aan met Beats Audio en 4.7 inch scherm
HTC kondigt Sensation XL aan met Beats Audio en 4.7 inch scherm

HTC heeft de Sensation XL aangekondigd. De Android-telefoon met HTC Sense 3.5 heeft een 4.7 inch scherm met een resolutie van 800×480 en is voorzien van Beats Audio. Dat betekent dat deze extra grote Sensation met een urBeats hoofdtelefoon zal worden geleverd. Daarnaast heeft de HTC Sensation Xl een 8 megapixel camera, een 1.5 GHz processor en 768 MB RAM werkgeheugen. Vanaf begin november zal de telefoon in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van 599 euro.

De HTC Sensation XL heeft veel weg van de Sensation XE, maar deze XL heeft een groter scherm met 4.7 inch dan de XE met 4.3 inch. Daarnaast is de XL 9.9 mm dik in plaats van 11.3 mm. De Sensation XL heeft geen dual-core processor, maar een single-core 1.5 GHz Scorpion processor. Aan boord 16 GB intern geheugen dat niet is uit te breiden met een MicroSD-kaart. Vooral de 8 megapixel camera is interessant omdat deze een breedhoeklens van 28 mm heeft en een F/2.2 lens. Ook Bluetooth, GPS, micro-USB, Wi-Fi b/g/n en ondersteuning voor HSDPA tot 14,4 Mbps zijn aan boord.

Lees verder na de advertentie.

Het besturingssysteem is Android 2.3 Gingerbread aangevuld met HTC Sense 3.5. De HTC Sensation XL is vanaf begin november in Nederland te koop. Het toestel zal 599 euro gaan kosten, inclusief BTW. Er zal ook een HTC Sensation XL special special edition op de markt komen met een Beats Solo hoofdtelefoon. Dit toestel zal slechts in beperkte oplage verkrijgbaar zijn.

HTC Sensation XL (1)
HTC Sensation XL (2)
HTC Sensation XL (3)
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Sensation XL
HTC Sensation XL

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu