HTC lanceert nieuwe variant van de Hero
Wouter Nijsen

Er zijn al verschillende versies van de HTC Hero op de markt. Uiteraard de EU-versie van de Hero die we allemaal kennen. Daarnaast is er nog  de Sprint HTC Hero en de Droid Eris. Beide een variatie op het bekende Hero-thema. Maar HTC denkt dat er nog ruimte in de markt is voor een nieuwe variant. Deze nieuwe Hero is alleen beschikbaar voor de Russische markt en zul je dus in Nederland niet in winkel tegenkomen. De enige optie die je hebt om zo’n nieuwe Hero te bemachtigen is waarschijnlijk via een veilingsite als Ebay.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Maar of deze Russiche Hero voor een aardverschuiving op de telecommarkt gaat zorgen valt ernstig te betwijfelen. Je kunt er namelijk niet mee het internet op, niet je email lezen en al helemaal niet mee telefoneren. De nieuwe Hero is namelijk volledig gemaakt van chocolade! Niet alleen de behuizing maar ook het scherm. Voor dit laatste onderdeel is witte chocolade gebruikt. Deze chocolade Hero is onderdeel van een publiciteitscampagne die de introductie van de echte Hero op de Russiche markt moet voorbereiden. Een gat in de markt? Chocolade Androids voor de echte fans. Nu maar wachten op een inkoopactie van de Appie zodat deze smakelijkste Android-telefoon snel zijn weg naar je boodschappenmantje vindt.

Via: EnglishRussia

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.