De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

HTC Launch Event: wat kun je verwachten?

Redactie
13 september 2010, 9:57
1 min leestijd
HTC Launch Event: wat kun je verwachten?

Nog twee nachtjes slapen en dan vindt het HTC Launch Event plaats. Wat kun je verwachten en hoe laat worden de toestellen aangekondigd? Waarschijnlijk worden er drie nieuwe toestellen aangekondigd, waarvan twee Android-telefoons en eentje die draait op Windows Phone 7. Eén Android-telefoon is de HTC Desire HD met een extra groot beeldscherm. Het andere Android-toestel heeft waarschijnlijk een fysiek toetsenbord. Er bestaat ook een kans dat er een tablet wordt aangekondigd tijdens het Launch Event in Londen.

De presentatie van HTC begint woensdag om 13:00 uur Nederlandse tijd. Waarschijnlijk verschijnt de eerste informatie over de nieuwe telefoons tussen 13:00 uur en 14:00 uur op internet. Ik (@timkraaijvanger) ben tijdens de presentatie aanwezig en ik probeer alle informatie zo snel mogelijk door te sluizen naar Nederland.

Lees verder na de advertentie.

‘s Middags is er een HTC Experience. Wij van Android Planet zullen dan foto’s en video’s maken van de nieuwe toestellen en we gaan ze natuurlijk ook uitproberen. Naar verwachting verschijnen de artikelen over de nieuwe toestellen aan het einde van de middag op de website.

Volg @planetandroid op Twitter. Wanneer HTC woensdag de nieuwste telefoons onthult, plaatsen we dit zo snel mogelijk door op Twitter.

Er is ook nog een gesprek met Mark Moons gepland. Heb jij nog specifieke vragen aan hem? Plaats ze dan onder het artikel, zodat wij deze kunnen stellen aan Moons.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu