HTC Legend en Desire krijgen stijlvolle nieuwe kleuren

Redactie
4 oktober 2010, 16:16
1 min leestijd
HTC Legend en Desire krijgen stijlvolle nieuwe kleuren
desire-white

Twee populaire Android-toestellen van HTC krijgen nieuwe kleuren. De HTC Legend trekt een klassiek zwart jasje aan, terwijl de HTC Desire voortaan verkrijgbaar is in de kleur Brilliant White.

legend-black

De witte HTC Desire komt niet als een verrasing. Begin vorige maand lekten er foto’s uit van de witte variant van de Desire. Ook zagen we foto’s van een zilveren HTC Wildfire, maar die is nog niet officieel door HTC aangekondigd.

Lees verder na de advertentie.

“Consumenten onderscheiden zich niet alleen door middel van kleding of muziek. Ook de mobiele telefoon is een belangrijk onderdeel van hun lifestyle. Ze laten hiermee zien welke vormen en kleuren het beste aansluiten bij hun persoonlijkheid”, zegt Mark Moons, Regional Director HTC Benelux. “Om klanten voldoende keuze te bieden in zowel de gebruikerservaring als de look & feel van hun mobiele telefoon, blijft HTC zich richten op het ontwikkelen van een sterk portfolio toestellen.”

De HTC Desire heeft een 3,7 inch Super LCD-touchscreen met een resolutie van 480 bij 800 pixels en een 1 GHz-processor. De Desire is op dit moment één van de snelste Android-telefoons op de markt. De HTC Legend heeft een iets tragere processor, maar draait nog wel mee aan de top. De Legend heeft een strakke behuizing en een bijzondere knik. Hierdoor ligt de telefoon prima in de hand.

De zwarte Legend en de witte Desire komen qua specificaties exact overeen met de oudere modellen. Alleen de kleur is anders.

De zwarte HTC Legend gaat voor 449 euro over de toonbank. De witte HTC Desire krijgt een prijskaartje van 499 euro. De toestellen zijn vanaf deze maand in de winkel te vinden.

Categorieën: Fabrikanten, Smartphones
Merk: HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Desire
HTC Desire
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's