De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

HTC Legend krijgt Froyo (Android 2.2)

Redactie
9 december 2010, 11:32
1 min leestijd
HTC Legend krijgt Froyo (Android 2.2)
legend

HTC Legend-bezitters kunnen vanaf vandaag Android 2.2 downloaden. De update vindt over the air plaats, oftewel je kunt de telefoon draadloos upgraden. Ga naar ‘Menu’ -> ‘Instellingen’ -> ‘Over de telefoon’ -> ‘Systeemsoftware-update: Nu controleren’ en haal Froyo binnen. Zorg ervoor dat je zo’n 25 MB vrij hebt op je toestel, zodat er genoeg ruimte is om Android 2.2 te installeren. Het is aan te raden om de update via een Wi-Fi-netwerk uit te voeren, aangezien het anders veel dataverkeer kost.

Lees verder na de advertentie.

Vernieuwingen

Froyo brengt enkele vernieuwingen en verbeteringen naar de HTC Legend. De telefoon is vanaf nu in staat om het mobiele netwerk of de Wi-Fi-verbinding met acht computers te delen. Daarnaast is Android 2.2 tot vijf keer sneller dan Android 2.1 dankzij de Dalvik JIT-compiler. Android 2.2 ondersteunt Flash en Microsoft Exchange.

Vodafone

Eerder ontvingen gebruikers met een Vodafone-branded HTC Legend al de update naar Android 2.2. Er zijn geen grote verschillen tussen de branded versie van Vodafone en de unbranded versie die vandaag is uitgebracht.

Gingerbread?

Froyo is sinds een week niet meer de nieuwste versie van Google Android. Ondertussen is Android 2.3 (Gingerbread) al verschenen. De kans dat Legend-gebruikers Gingerbread krijgen is vrij klein. Mogelijk is de huidige update naar Froyo de laatste grote stap voor de legendarische telefoon van HTC.

Over de Legend

De HTC Legend is met Android 2.1, een aluminium behuizing en een groot OLED-scherm een mooi Android-toestel. De telefoon is dankzij de behuizing van aluminium een echte blikvanger. De HTC Legend is een betaalbaar Android-toestel in de middenklasse en is los te koop voor 350 euro.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Legend
HTC Legend

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu