HTC maakt bekend welke toestellen als eerste Ice Cream Sandwich ontvangen

Redactie
7 november 2011, 11:33
1 min leestijd
HTC maakt bekend welke toestellen als eerste Ice Cream Sandwich ontvangen
HTC maakt bekend welke toestellen als eerste Ice Cream Sandwich ontvangen

HTC heeft laten weten welke van haar toestellen al eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen krijgen. Dat zijn onder meer de HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE en de HTC EVO 3D. Begin 2012 zouden de update worden verspreid. Apparaten van HTC die nu nog niet worden genoemd kunnen wellicht later Ice Cream Sandwich nog verwachten. HTC is momenteel nog druk bezig om te bepalen welke toestellen in aanmerkingen komen voor de update naar Android 4.0.

HTC bepaalt eerst welke toestellen krachtig genoeg zijn om te bepalen of ze Ice Cream Sandwich in combinatie met HTC Sense kunnen draaien. Aangezien de eigen softwarelaag van HTC diep geïntegreerd wordt in het besturingssysteem van Google is het moeilijk om aan te geven welke HTC-toestellen allemaal Android 4.0 krijgen. Google zelf gaf eerder al aan dat ieder apparaat dat Android 2.3 Gingerbread kan draaien ook snel genoeg is voor Ice Cream Sandwich. Al eerder lekte een onofficiële lijst met HTC-toestellen die in aanmerking kwamen voor de ICS-update.

Lees verder na de advertentie.

In de lijst met toestellen die als eerste Ice Cream Sandwich zullen ontvangen wordt ook de vorige week aangekondigde HTC Rezound genoemd en de Amerikaanse toestellen HTC Evo Design 4G, HTC Amaze 4G en HTC Vivid. De volledige lijst:

Bron: HTC Facebook

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

HTC Evo 3D
HTC Evo 3D
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's