HTC maakt bekend welke toestellen als eerste Ice Cream Sandwich ontvangen

HTC maakt bekend welke toestellen als eerste Ice Cream Sandwich ontvangenHTC heeft laten weten welke van haar toestellen al eerste Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen krijgen. Dat zijn onder meer de HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE en de HTC EVO 3D. Begin 2012 zouden de update worden verspreid. Apparaten van HTC die nu nog niet worden genoemd kunnen wellicht later Ice Cream Sandwich nog verwachten. HTC is momenteel nog druk bezig om te bepalen welke toestellen in aanmerkingen komen voor de update naar Android 4.0.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


HTC bepaalt eerst welke toestellen krachtig genoeg zijn om te bepalen of ze Ice Cream Sandwich in combinatie met HTC Sense kunnen draaien. Aangezien de eigen softwarelaag van HTC diep geïntegreerd wordt in het besturingssysteem van Google is het moeilijk om aan te geven welke HTC-toestellen allemaal Android 4.0 krijgen. Google zelf gaf eerder al aan dat ieder apparaat dat Android 2.3 Gingerbread kan draaien ook snel genoeg is voor Ice Cream Sandwich. Al eerder lekte een onofficiële lijst met HTC-toestellen die in aanmerking kwamen voor de ICS-update.

In de lijst met toestellen die als eerste Ice Cream Sandwich zullen ontvangen wordt ook de vorige week aangekondigde HTC Rezound genoemd en de Amerikaanse toestellen HTC Evo Design 4G, HTC Amaze 4G en HTC Vivid. De volledige lijst:

Bron: HTC Facebook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.