HTC Magic in pre-order, nieuwe geruchten voor Nederland

htc magic vodafoneVanaf vandaag is in Engeland de HTC Magic via Vodafone in pre-order te bestellen. Het toestel is gratis bij een abonnement van £30 per maand en zal vanaf 5 mei worden uitgeleverd. Hoe het in Nederland gaat is nog even gissen, maar uit gelekte informatie blijkt dat er toch iets speelt. Op de Nederlandse website van HTC was gisteren te lezen dat je je kunt inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de Nederlandse lancering van de HTC Magic.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De informatie is sindsdien weer verwijderd. Hoewel het gewoon een foutje kan zijn, is dat niet erg voor de hand liggend: iemand bij HTC heeft specifieke artwork voor een Nederlandse lancering gemaakt en dat doe je niet zomaar als Nederland al van de lijst is geschrapt.

Hieronder de informatie van de Britse Vodafone-site:
htc magic vodafone preorder

Via: Mobilecowboys

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.