HTC Magic komt voorlopig niet naar Nederland

Redactie
22 april 2009, 20:16
1 min leestijd
HTC Magic komt voorlopig niet naar Nederland
htc magic

Vanaf 5 mei wordt in Groot-Brittannië de HTC Magic uitgeleverd. Britten kunnen al een paar dagen het Android-toestel in preorder bestellen. Maar de Nederlanders zullen nog lang moeten wachten: de HTC Magic komt er voorlopig niet, heeft Vodafone tegen Tweakers bevestigd. Het is zelfs de vraag of het toestel überhaupt in Nederland verkocht gaat worden. Vodafone heeft een aantal Europese landen uitgekozen voor de ‘eerste golf’ en Nederland zit daar niet bij. Er volgt nog een tweede en derde golf, maar het is onduidelijk wanneer die zijn gepland.

“Bovendien weten we nog niet eens zeker of we het toestel überhaupt in Nederland gaan verkopen. Daar kan ik nog geen bevestiging van geven”, zei een Vodafone-woordvoerster. Het tweede Android-toestel in Europa zou dus best eens ingehaald kunnen worden door andere toestelfabrikanten met Android-plannen zoals Samsung.

Onlangs verscheen de HTC Magic wel op de Nederlandse website van HTC, waarbij je kon inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief. Maar dat bleek achteraf een foutje.

Lees verder na de advertentie.

Via: Tweakers

Nieuwstip van Dion, thanks!

Categorie: Fabrikanten
Spotlights: Android, HTC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's