HTC Magic komt voorlopig niet naar Nederland

htc magicVanaf 5 mei wordt in Groot-Brittannië de HTC Magic uitgeleverd. Britten kunnen al een paar dagen het Android-toestel in preorder bestellen. Maar de Nederlanders zullen nog lang moeten wachten: de HTC Magic komt er voorlopig niet, heeft Vodafone tegen Tweakers bevestigd. Het is zelfs de vraag of het toestel überhaupt in Nederland verkocht gaat worden. Vodafone heeft een aantal Europese landen uitgekozen voor de ‘eerste golf’ en Nederland zit daar niet bij. Er volgt nog een tweede en derde golf, maar het is onduidelijk wanneer die zijn gepland.

“Bovendien weten we nog niet eens zeker of we het toestel überhaupt in Nederland gaan verkopen. Daar kan ik nog geen bevestiging van geven”, zei een Vodafone-woordvoerster. Het tweede Android-toestel in Europa zou dus best eens ingehaald kunnen worden door andere toestelfabrikanten met Android-plannen zoals Samsung.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Onlangs verscheen de HTC Magic wel op de Nederlandse website van HTC, waarbij je kon inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief. Maar dat bleek achteraf een foutje.

Via: Tweakers

Nieuwstip van Dion, thanks!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.