HTC Magic kopen? De voorregistratie is gestart!

htc magic kopenVodafone is begonnen met de voorregistratie voor de HTC Magic. Via de website van Vodafone kun je het toestel aanschaffen: bij afsluiting van een tweejarig abonnement vanaf €27,50 per maand hoef je niets voor het toestel bij te betalen. Het data-abonnement (Vodafone Internet BloX) is het eerste jaar gratis; het tweede jaar betaal je €9,50 per maand. Bij eenjarige abonnementen moet je bijbetalen voor het toestel: de prijs ligt dan tussen €99,99 en €214,99.

Wat opvalt is dat je vanaf de speciale HTC Magic-pagina de preorder-aanbieding niet zomaar kunt vinden (via dit linkje kom je er wel: voorregistratie HTC Magic (zwart) of HTC Magic (wit).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Door op het pijltje achter het aangegeven abonnement te klikken kun je wisselen tussen de abonnementen. De HTC Magic wordt vanaf 2 juni uitgeleverd. Bij alle tweejarige abonnementen is de HTC Magic altijd gratis, maar je moet minimaal een abonnement van €27,50 per maand aanschaffen. Bij de eenjarige abonnementen ziet de prijs er als volgt uit:

abonnement vodafone

Meer info: Voorregistratie HTC Magic (zwart) of HTC Magic (wit)

htc magic kopen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.